Moti sot në Maqedoninë e Veriut
Sharr Travel

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

Temperaturat e mëngjesit do të lëvizin prej 2 deri 10 gradë celcius, ndërsa ato ditore do të jenë në interval prej 11 deri 21 gradë celcius.

Hummus përmirëson nivelin e presionit të gjakut dhe uljen e kolesterolit

Gjatë ditëve të ardhshme, pritet të vazhdojnë reshjet e shiut, të cilat më intensive parashihet të jenë në pjesën perëndimore të vendit