Dy komisione sot mbajnë seanca në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut
Sharr Travel

Dy komisione sot mbajnë seanca në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut

Në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut sot seanca do të mbajnë Komisioni për Kulturë dhe Komisioni për Çështje Ekonomike.

Komisioni për Kulturë do të debatojë për Propozim-programin për shënimin e përvjetorëve jubilarë të ngjarjeve të rëndësishme dhe personaliteteve të shquara në vitin 2020.

Para anëtarëve të Komisionit për Çështje Ekonomike, do të jenë Propozim i planit financiar të Komisionit Rregullator për Energjetikë dhe Shërbime Ujore të Republikës së Maqedonisë së Veriut për vitin 2020 dhe Propozim-vendimi për vërtetimin e përqindjes së të ardhurave totale vjetore për financimin e punës së Komisionit Rregullator për Energjetikë dhe Shërbime Ujore të Republikës së Maqedonisë së Veriut për vitin 2020.