Moti sot në Maqedoninë e Veriut
Sharr Travel

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

Moti sot në Maqedoninë e Veriut do të jetë me diell dhe me temperatura të mesatarisht të larta, duke parë periudhën e vitit,

Temperaturat do të lëvizin nga 1 deri në 7 gradë Celsius kurse temperatura pak më të larta do të mbizotërojnë edhe gjatë fundjavës.

Moti sot në Maqedoninë e Veriut do të jetë me diell dhe me temperatura të mesatarisht të larta, duke parë periudhën e vitit, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Temperaturat do të lëvizin nga 1 deri në 7 gradë Celsius kurse temperatura pak më të larta do të mbizotërojnë edhe gjatë fundjavës.