Qeveria cakton konsujt për Melburn dhe Selanik

Qeveria cakton konsujt për Melburn dhe Selanik

Sanja Zografska-Krstevska është konusllja e re e Maqedonisë së Veriut në Melburn, ndërsa Dejan Gjurçiq është konsull i ri në Selanik.

Këtë vendim e ka marrë qeveria në seancën e 166-të të saj të mbajtur nga mesi i muajit, ndërsa nga fundi i muajit vendimi i nënshkruar nga kryeministri Zoran Zaevi është publikuar në Gazetën Zyrtare.

Sanja Zografska-Krstevska është konusllja e re e Maqedonisë së Veriut në Melburn, ndërsa Dejan Gjurçiq është konsull i ri në Selanik.

Këtë vendim e ka marrë qeveria në seancën e 166-të të saj të mbajtur nga mesi i muajit, ndërsa nga fundi i muajit vendimi i nënshkruar nga kryeministri Zoran Zaevi është publikuar në Gazetën Zyrtare.


MË SHUME NGA Rajoni