Jetonin 1000 km nga Wuhani, arrijnë në Maqedoni dy punëtorët kinez

Jetonin 1000 km nga Wuhani, arrijnë në Maqedoni dy punëtorët kinez

Gjatë mbrëmjes së djeshme kanë arritur dy kinezët të cilët punojnë në Maqedoninë e Veriut. Testimet e para kanë treguar se nuk kanë koronavirus-covid 19 por do jenë 2 javë të izoluar në Kërçovë.

Para se te vijnë në Maqedoni dy shtetasit kinez kane qenë 15 dite në vetëizolim në shtëpitë e tyre të cilat ndodhen 1000 km nga Wuhani, vatrën e virusit. Javës së ardhshme në vend do te arrijnë edhe punëtorët e tjerë nga Kina dhe ata do kalojnë përmes te njëjtës procedure./Alsat