Dimovski: Ekonomia ka pësuar regres në tre vite të qeverisjes së LSDM-së

Dimovski: Ekonomia ka pësuar regres në tre vite të qeverisjes së LSDM-së

Deputeti i OBRM-PDUKM-së, Ilia Dimovski, i ftuar në emisionin “Magazina Ekonomike”, gjatë diskutimi mbi arritjet ekonomike të qeverisë së së majtës në këto tre vitet e fundit tha se për ekonominë nuk është bërë asgjë, përkundrazi ka kthim mbrapa.

Ai shpjegoi se si për një muaj ka mbyllje të kompanive të tekstili në Tetovë, Veles dhe dy fabrika këpucësh në Kumanovë dhe mbi 500 persona kanë mbetur pa punë.

Ai bëri dhe një krahasim gjatë viteve të qeverisjes së OBRM-PDUKM-së me atë të LSDM-së në këto tre vite.