LSDM dhe Lëvizja BESA zyrtarizojnë marrëveshjen për koalicion parazgjedhor

LSDM dhe Lëvizja BESA zyrtarizojnë marrëveshjen për koalicion parazgjedhor

“Kjo është një ditë historike. Më marrëveshjen e sotme presin që votuesit shqiptarë ta shfrytëzojnë këtë mundësi historike për të qenë anëtarë të një koalicioni qeverisës. Ky koalicion është vazhdimësi e trenit të NATO-s që do të na anëtarëso edhe në Bashkimin Evropian”, deklaroi pas nënshkrimit të marrëveshjes Bilall Kasami, kryetar i Lëvizjes BESA.

Ndërsa kreu i LSDM-së, Zoran Zaev tha se shoqëria jonë po përmirësohet për të mirë. Koncepti qytetar “një shoqëri për të gjithë, po i mposhtë stereotipet”.

LSDM-ja dhe BESA do ta zyrtarizojnë marrëveshjen para zgjedhjeve

LSDM-ja dhe Lëvizja BESA sot në orën 12:00 në Muzeun për Arte Bashkëkohore do ta zyrtarizojnë marrëveshjen për pjesëmarrje të përbashkët në zgjedhjet e parakohshme parlamentare, të caktuara për më 12 prill.

Zyrtarizimi i koalicionit parazgjedhor vjen pasi liderët e dy partive, Zoran Zaev dhe Bilall Kasami i harmonizuan qëndrimet rreth programit dhe për bartësit e listave zgjedhore.