Osmani: Koalicioni i Besës me LSDM-në është në dëm të shqiptarëve

Osmani: Koalicioni i Besës me LSDM-në është në dëm të shqiptarëve

Zëvendëskryeministri Bujar Osmani nga selia e BDI-së në Çair ka komentuar koalicionin parazgjedhor në mes LSDM-së dhe Lëvizjes Besa. Osmani tha se shkrirja e Lëvizjes Besa në koalicionin e LSDM-së është e dëmshme për shqiptarët në vend.

Ndërsa si përgjigje për këtë, Kasami tha se “Lëvizja Besa është partia e vetme shqiptare autonome, autoktone dhe autentike, që punon në të mirë të shqiptarëve”


MË SHUME NGA Rajoni