​73 raste të reja me koronavirus në Serbi

​73 raste të reja me koronavirus në Serbi

Janë konfirmuar 73 raste të reja të koronavirusit në Serbi, duke rritur kështu bilancin në 457.

Nga raporti i fundit deri në 15.00, u testuan mostrat e 295 individëve, 73 prej të cilëve ishin pozitivë dhe 222 negativë