​Shkon në 29 numri i viktimave nga CoVid-19 në Greqi

​Shkon në 29 numri i viktimave nga CoVid-19 në Greqi

Në Greqi numri i viktimave nga CoVid-19 ka shkuar në 29.

Viktima ishte nga Kosturi dhe ndërroi jetë në moshën 89-vjeçare.

Mësohet se 89-vjeçari vuante dhe nga sëmundje të tjera.

Ndërkohë të prekur në Greqi janë 960 persona dhe 65 janë në gjendje të rëndë.