Maqedoni Veriore, 4 viktima nga Covid-19 në 24 orët e fundit, 16 të shëruar

Maqedoni Veriore, 4 viktima nga Covid-19 në 24 orët e fundit, 16 të shëruar

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë regjistruar katër viktima nga Kovid-19. 2 viktima janë nga Shkupi, 1 nga Prilepi dhe 1 nga Tetova.

Ndërkohë që 16 pacientë tanimë rezultojnë të shëruar. Ndërkohë që janë kryer gjithsejtë 512 teste dhe pozitiv kanë rezultuar 19 persona. Me këtë numri i të të infektuarve në vend arrin në 1858, të shëruar 1367, ndërsa kanë nderuar jetë 110 pacientë.