​Ora policore në Maqedoninë Veriore deri të martën në orën 5

​Ora policore në Maqedoninë Veriore deri të martën në orën 5

Që nga sot në orën 11 të mëngjesit, një shtetrrethim është në fuqi në Maqedoninë Veriore, i cili do të zgjasë deri të martën në 5 të mëngjesit, pra gjithsej 42 orë, raportojnë mediat maqedonase.

Për shkak të festës Çirili dhe Metodi dhe festës myslimane të Fiter Bajramit, Qeveria e Maqedonisë Veriore vendosi për një orë policore të zgjatur si një masë për të parandaluar përhapjen e virusit Covid-19.