Zaev paralajmëron heqjen e shtatë ministrive pa resor

Zaev paralajmëron heqjen e shtatë ministrive pa resor

Heqja e kabineteve të të gjithë 7 ministrave pa resor, paralajmëroi kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev.

Ai këtë e tha gjatë fjalimit në Shuto Orizare.

“Ne do të shfuqizojmë të shtatë ministrat pa resor, të cilët dhanë rezultate, por nuk kemi pasur kapacitetin e tyre për shkak të infrastrukturës, si ministri pa resor, por ne do të krijojmë agjenci, drejtori që të punojnë edhe më shumë”, tha Zaev.

Ajo tha se partisë politike BDI nuk i ka pëlqyer shkalla e rritur e hapjes dhe transparencës dhe kjo është arsyeja pse ajo parti shkon në opozitë pas zgjedhjeve./Telegrafi/