Edhe tre ditë fushatë parazgjedhore
Sharr Travel

Edhe tre ditë fushatë parazgjedhore

Fushata parazgjedhore përfundon më 12 korrik në orën 24:00 kur edhe zyrtarisht fillon heshtja parazgjedhore, ndërsa deri atëherë partitë politike dhe koalicionet pjesëmarrëse në zgjedhjet e parakohshme parlamentare intensivisht në takime me qytetarë tentojnë t’ua sqarojnë programet e veta zgjedhore dhe me premtime për përmbushjen e tyre, në përpjekje që ta fitojnë besimin më 15 korrik.

Në përfundim të fushatës zgjedhore pothuajse çdo ditë publikohet edhe të ashtuquajturat “audio bomba”, përmes të cilave zhvillohet edhe një betejë tjetër për fitore më 15 korrik.