Zakharieva-Maqedonisë së V: Zbatimi i marrëveshjes kusht për në BE
Sharr Travel

Zakharieva-Maqedonisë së V: Zbatimi i marrëveshjes kusht për në BE

Zëvendëskryeministrja dhe ministrja e MPJ-së bullgare, Ekaterina Zakharieva, për tre vjetorin e nënshkrimit të Marrëveshjes për fqinjësi të mirë mes dy vendeve, tha se zbatimi i plotë i marrëveshjes nga ana e Maqedonisë së Veriut është kusht kyç për përparimin drejt integrimit në BE.

“Ne besojmë në marrëdhënie të mira fqinjësore si vlerë fondamentale evropiane dhe në këtë kuptim zbatimi i marrëveshjes nga ana e Maqedonisë së Veriut është kusht kyçe për përparimin e mëtejshëm të vendit drejt integrimit në BE”, tha Zakharieva./Flaka