Serbi, tre të vdekur dhe 247 raste të reja me COVID-19

Serbi, tre të vdekur dhe 247 raste të reja me COVID-19

Në 24 orët e fundit, 9,100 persona u testuan për coronavirusin në Serbi, 247 prej tyre ishin pozitivë ndërsa tre persona vdiqën.

Sidoqoftë, ky është numri më i ulët i viktimave brenda 24 orëve që nga 27 qershori, kur vdiqën dy persona, raporton b92.

Të dhënat e fundit nga Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti “Trampoline” tregojnë se 78 pacientë janë duke u trajtuar me oksigjeno terapi në të gjitha spitalet e Serbisë.

Ditët e fundit, më së shumti vëmendje i është kushtuar masave të shpallura epidemiologjike në shkolla, masave të reja kundër shtetasve të huaj, të cilët do të duhet të paraqesin një rezultat negativ të testit PCR pas hyrjes në vend.

Ndryshe, kujtojmë se 20.6 milionë njerëz në botë janë të infektuar gjersa kanë ndërruar jetë mbi 749 mijë persona.