Me padurim pres ta njoh vendin, do ta mbështesim për integrim në BE

Me padurim pres ta njoh vendin, do ta mbështesim për integrim në BE

Ambasadori i ri i Bashkimit Evropian në Maqedoninë e Veriut, David Geer ka arritur në vend.

Nëpërmjet një postimi në Twitter, ai thotë se pret me padurim ta njohë vendin dhe popullin.

“Arrita në Shkup. Me padurim pres ta njoh vendin dhe popullin e saj, duke siguruar në të njëjtën kohë mbështetje për integrimin e saj në BE”, shkruan David Geer, ambasador i ri i BE-së në vend.

David Geer ka realizuar takim me shefin e diplomacisë, Bujar Osmani i cili ka pranuar kopjet e letrave akredituese për emërimin e tij.

Geer vjen në vendin e ambasadorit të deritashëm të BE-së në vend, Samuel Zhbogar./Telegrafi