Breshër sa një top ping-pong në Konispol të Greqisë

Breshër sa një top ping-pong në Konispol të Greqisë

Ky shi i parë në këtë fillim vjeshte ka rënë pothuaj në gjithë rajonin e jugut të Greqisë, po pa krijuar probleme.

Por ndryshe ka qenë kjo situatë në bashkinë e Konispolit, ku ka rënë shumë breshër, breshër i pazakontë, madhësia e të cilit ishte sa një top ping-pongu dhe për rrjedhojë ka dëmtuar pemët, thotë kryetari i bashkisë, Shuaip Beqiri.

Nga verifikimi paraprak në terren nga grupet e punës vërehet se 30 për qind e prodhimit në agrume, mandarina e portokalle është dëmtuar, ndërkohë që dëmtimi tek ullinjtë është edhe më i shumtë/BW