Pendarovski mbledh Këshillin e Sigurisë

Pendarovski mbledh Këshillin e Sigurisë

Situata politike dhe e sigurisë në vend pas anëtarësimit në NATO do të jetë tema e diskutimit në seancën e sotme të tetë të Këshillit të Sigurisë të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Sranca do të mbahet në Vilën Vodno, duke filluar nga ora 12:00.