Dy skuadra të mëdha italiane e duan Maurizio Sarrin

Dy skuadra të mëdha italiane e duan Maurizio Sarrin

Trajnerin italian shumë shpejt mund ta shikojmë në stolin e një skuadre, pasi në adresë të tij kanë ardhur disa oferta.

Janë dy klube te Serisë A . Bëhet fjalë për Romën dhe Firoentinën. Këta të fundit nuk kanë pasur rezultate dhe aq të mira dhe kjo i ka bërë drejtuesit të mendojnë për ndryshimin e trajnerit dhe i pari në listë për te marrë drejtimin e kësaj skuadre është Mauricio Sarri.