Në Kavadar edhe tre mësimdhënës dhe 13 nxënës në izolim

Në Kavadar edhe tre mësimdhënës dhe 13 nxënës në izolim

Edhe tre mësimdhënës dhe 13 nxënës janë në izolim për shkak të një nxënësi të klasës së parë me coronavirus në Kavadar.

Këtë për AIM e konfirmoi mjeku Riste Jovanovski, specialist-epidemiolog në Qendrën e Shëndetit Publik Kavadar, i cili tha se janë bërë edhe anketa dhe dezinfektim.

Në 24 orët e fundit, 12 raste të reja u konfirmuan në Tikvesh, 10 në Kavadar dhe dy në Rosoman.

Ata janë të moshës 6 deri në 72 vjeç. Dy persona të moshës 51 dhe 53 vjeç u shtruan në spital.