Situatë alarmante në Maqedoni/ 518 raste të reja me COVID-19

Situatë alarmante në Maqedoni/ 518 raste të reja me COVID-19

Në 24 orët e fundit janë bërë 2367 testime, ndërsa janë regjistruar 518 raste të reja të covid-19:

Shkup 261- Kumanovë 13- Shtip 19- Prilep 21- Tetovë 30- Strugë 5- Veles 13- Bitola 21- Ohër 15- Kavadarci 11- Gostivar 10- Gjevgjeli 11- Strumicë 23- Kriva Palanka 4- Radovish 6- Kochani 11- Probistip 6- Berovë 2- Valandovë 3- Vinicë 2- Delçevo 3- Sveti Nikole 8- Kërçovë 13- Resen 6- Negotino 1

9 persona kanë ndëruar jetë, katër pacientë nga Shkupi (36, 60, 65 dhe 53), një pacient nga Shtipi (66), një nga Radovishi (72), një nga Strumica (71 ), një nga Probistipi (75) dhe një pacient nga Makedonska Kamenicë (44).

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 200 pacientë të shëruar nga:

Shkup 112- Kumanovë 2- Shtip 7- Prilep 5- Tetovë 8- Strugë 1- Veles 2- Bitola 9- Ohër 3- Gostivar 8- Gjevgjelia 3- Strumicë 10- Radovish 5- Koçani 8- Berovë 3- Valandovë 4- Sveti Nikole 4- Kiçevo 3- Resen 3

Gjithsej 231.613 testime Covid-19 janë bërë në vend. Numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve me Covid-19 në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 25991, numri i pacientëve të shëruar është 18247, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 6861.