Këshilli i Sigurisë në Maqedoni sot diskuton për situatën me COVID-19

Këshilli i Sigurisë në Maqedoni sot diskuton për situatën me COVID-19

Këshilli i Sigurisë i Maqedonisë së Veriut sot me fillim në ora 11:00, në vilën “Vodno” të presidentit, do të mbajë seancë.

Siç njoftojnë nga kabineti i presidentit, përveç anëtarëve të rregullt të Këshillit, me ftesë të presidentit Stevo Pendarovski, do të merr pjesë edhe ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe.

Në seancën e nëntë të Këshillit të Sigurisë do të diskutohet për situatën aktuale me pandeminë në territorin e Maqedonisë, si dhe për masat dhe aktivitetet e institucioneve kompetente