#SayHi Rreze Bekteshi- kengetare
   Për fëmijë dhe të rinj

#SayHi Rreze Bekteshi- kengetare

Rreze Bekteshi është një talente e rrallë nga qyteti i bukur i Prizrenit

Që nga mosha e vogël, Rrezja vuri në pah zërin e saj të bukur. Me pjesëmarrje në festivale dhe shou televizive, Rrezja arriti shume suksese. Një i tillë është edhe përfaqësimi i saj në projektin #SayHi, ku përmes këngës "I see you" prezantoi dinjitetshem Kosovën në mesin e shumë shteteve Evropiane.

Rrezja është vetëm 17 vjeçe, ndërsa, potenciali i saj për muzikën është shumë premtues. Mbase, kjo nismë me përmasa Evropiane, mund t'i hap rrugë drejtë suksesit, dhe pse jo, një ditë ta shohim në mesin e bashkëvendësve të saj si, Dua Lipa e Rita Ora.

Me poshtë mund ta shihni spotin e këngës "I see you".

 


MË SHUME NGA    Për fëmijë dhe të rinj