#SayHi Trio violina
   Për fëmijë dhe të rinj

#SayHi Trio violina

Violina cilësohet si mbretëreshë e instrumenteve

Tre nxënësit e shkollës së muzikës “Prenk Jakova” nga Prishtina, të pedagoges Shqipe Bajraktari, me shumë përkushtim dhe profesionalizëm i kanë interpretuar tingujt e këngës “I see you”. Xhirimet e këtij interpretimi janë realizuar në lokacionet më të bukura të kryeqytetit. Pra, shiheni  klipin e bashkangjitur më poshtë dhe vlerësojeni!

 


MË SHUME NGA    Për fëmijë dhe të rinj