#SayHi Fëmijët parashkollor
Rtklive
   Për fëmijë dhe të rinj

#SayHi Fëmijët parashkollor

Edukimi i fëmijëve nis që nga mosha e hershme

Ata, nuk bëjnë gjë tjetër, përpos që imitojnë të rriturit. Prandaj, kujdesi duhet të jetë shumë i madh kur të rriturit flasin e veprojnë në prani të fëmijës. Edhe pse ende nuk e kanë të qartë se çfarë në fakt është ngacmimi, fëmijët parashkollor të SHFMU "Isa Boletini" nga Rahoveci, së bashku me mësimdhënësen Kaltrina, kanë realizuar disa aktivitete sensibilizuese kundër ngacmimit.

Këto materiali, mund ti shihni në videon më poshtë! 

 


MË SHUME NGA    Për fëmijë dhe të rinj