Në Kroaci 49 të vdekur nga Covid-19 dhe mbi 3300 raste të reja

Në Kroaci 49 të vdekur nga Covid-19 dhe mbi 3300 raste të reja

Në Kroaci janë regjistruar 49 të vdekur si pasojë e COVID-19 në 24 orët e fundit, ndërsa janë regjistruar 3308 të infektuar të rinj me koronavirus.

Aktualisht në Kroaci janë 19.985 raste aktive.

Që nga fillimi pandemisë në Kroaci janë infektuar 103.718 persona, ndërsa kanë vdekur 1353.

Ndërkohë në Slloveni në 24 orët e fundit kanë vdekur 26 pacientë si pasojë e COVID-19, e janë regjistruar 1024 të infektuar të rinj me koronavirus.

Shifra totale e të vdekurve nga COVID-19 në Slloveni ka arritur në 1052.