Bastisje në Kondovë dhe në Shkup, policia arreston dy persona

Bastisje në Kondovë dhe në Shkup, policia arreston dy persona

Policia e rajonit të Gjorqe Petrovit, me vendim paraprak të gjykatës dje ka kryer bastisje në Shkup dhe Kondovë, ku janë arrestuar dy persona.

Policia ka arrestuar 22-vjeçarin E.B. nga Shkupi dhe 21-vjeçarin S.S. nga Kondova, të cilët akuzohen për grabitje. Më parë në lidhje me të njëjtin rast është marrë në pyetje edhe 24-vjeçari A.A. nga fshati Lubin.

Personat në fjalë akuzohen për grabitjen e kryer për me datë 19.11.2020 në Gjorqe Petrov, ku janë vjedhur para.

MPB njofton se kundër personave në fjalë do të parashtrohet padi penale pas dokumentimit të plotë të rastit.


MË SHUME NGA Rajoni