RMV/ Avokati i Popullit: Do ta ndjekim procesin e regjistrimit

RMV/ Avokati i Popullit: Do ta ndjekim procesin e regjistrimit

Zyra e Avokatit të Popullit informon qytetarët se në mënyrë aktive do të ndjekin procesin e regjistrimit të popullsisë, gjatë gjithë periudhës, prej 1 mars deri 21 prill.

Prej atje ju bëjnë thirrje qytetarëve që mendojnë se ju mohohet e drejta për e tyre, të dorëzojnë ankesë në adresën elektronike: [email protected], transmeton Telegrafi.

“Avokati i Popullit pas ankesave të dorëzuara do ta zbatojë procedurën e nevojshme dhe do të informojë qytetarët në kohë”, thuhet në njoftim.


MË SHUME NGA Rajoni