Mbi 22 mijë raste aktive me coronavirus në Maqedoni

Mbi 22 mijë raste aktive me coronavirus në Maqedoni

Numri i rasteve aktive me coronavirus në Maqedoni është 22.164, njoftojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

Numri më i madh i rasteve aktive është regjistruar në Shkup 10.830, pasuar nga Manastiri me 1246, Kumanova me 1202 dhe Prilepi me 1063.

Më pak raste aktive ka në Makedonska Kamenica me 14 dhe Dojrani me 16.

Deri më tani janë kryer gjithsej 655.924 teste për Covid-19.

Që nga fillimi epidemisë me coronavirus janë diagnostifikuar 136.891 persona, ku prej tyre 112.619 janë shëruar dhe 4.108 kanë humbur jetën. Momentalisht numri i rasteve aktive është 22.164.