Maqedoni/Selami: Partitë politike të thërrasin diasporën të regjistrohet

Maqedoni/Selami: Partitë politike të thërrasin diasporën të regjistrohet

Zv. drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave, Ilmi Selami ka dërguar apel deri te partitë politike në Maqedoninë e Veriut, transmeton Telegrafi.

Kërkon nga ato, që ta thërrasin diasporësn për t’u regjistruar.

“Apel!!! U bëj apel të gjitha partive politike dhe i lus që, së bashku apo veç e veç, të dalin dhe ta thërrasin diasporën të mobilizohet për t’u vetëregjistruar. Gjithashtu, të ndërmarrin aktivitete konkrete për informim, sensibilizim dhe për ndihmesë, në mënyrë që të regjistrohet edhe bashkatdhetari i jonë i fundit”, shkruan Selami në “Facebook”.


MË SHUME NGA Rajoni