Sot vaksinohen gazetarët dhe punëtorët e mediave në Maqedoni

Sot vaksinohen gazetarët dhe punëtorët e mediave në Maqedoni

Imunizimi masiv në Maqedoninë e Veriut sot vazhdon me gazetarët, transmeton Telegrafi.

Punëtorët e mediave do të marrin vaksinën, ndërsa numri i atyre që i përkasin grupit të parë është mbi 600 persona.

Grupi i parë përfshin gazetarë dhe njerëz të mediave mbi 40 vjet dhe ata me sëmundje kronike, ndërsa ata që u raportuan me thirrjen e SHGM dhe nuk i plotësuan kërkesat, shoqata e gazetarëve tha se ata do të merren parasysh për raundin tjetër, e cila sipas informacionit do të jetë së shpejti.