Publikohen çmimet e reja të derivateve të naftës në Maqedoni

Publikohen çmimet e reja të derivateve të naftës në Maqedoni

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit miratoi vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 0,76 %, njofton Telegrafi Maqedoni.

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe ЕUROSUPER BS-98 dhe të Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri (EL-1) ulen për 0,50 denarë/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i ЕURODIZELIT (D-Е V) nuk ndryshon, respektivisht mbetet në të njëjtin nivel siç është përcaktuar me vendimin për ndryshimin e vendimit nga data 07.04.2021.

Nga mesnata derivatet e naftës do të shiten me këto çmime:

Benzinë për motorë EUROSUPER BS – 95 67,00 (denarë/litër)
Benzinë për motorë EUROSUPER BS -98 69,00 (denarë/litër)
Naftë për motorë EURODIZEL BS (D-E V) 58,00 (denarë/litër)
Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 57,50 (denarë/litër)


MË SHUME NGA Rajoni