Gjobiten 129 shoferë në Shkup

Gjobiten 129 shoferë në Shkup

Në territorin e qytetit të Shkupit, dje policia vendosi gjithsej 129 masa, përfshirë 32 për tejkalim të shpejtësisë, një për patentë shofer, 14 shkelje të kryera nga motoçiklistë, thonë nga Ministria e Brendshme, transmeton Telegrafi.

Dhjetë gjoba u vendosën për përdorimin e një telefoni celular, dy për kalimin e një sinjali të mbyllur ose dritës së kuqe, tre gjoba për mos përdorimin e rripit të sigurimit dhe 46 për automjetet e parkuara në mënyrë të paligjshme.

Kontrollet e intensifikuara të trafikut do të vazhdojnë në ditët në vijim.

Ministria e Brendshme apelon tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e trafikut në mënyrë që të rrisin sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojnë në rrugë më të sigurta.