Rafet Prekazi emërohet drejtor sportiv i Gjilanit

Rafet Prekazi emërohet drejtor sportiv i Gjilanit

Skuadra e Gjilanit ka bërë shumë ndryshime para edicionit 2021/22. Gjilani e ka emëruar Rafet Preakzin në postin e drejtorit sportiv.

“Klubi ka emëruar Rafet Prekazin në pozitën e drejtorit sportiv, ndërkohë që Sallah Sherifi ka kaluar në pozitën e drejtorit teknik. Departamentin Sportiv të klubit e plotëson Drilon Sylejmani, i cili është emëruar në pozitën e menaxherit të përgjithshëm dhe afrimi tij pritet të jetë një ndihmesë e madhe në aspektin menaxherial. Ndryshimet e reja priten të prezantohen para ekipit në fillimin e fazës përgatitore”, thuhet në njoftimin e SC Gjilani.