Moti sot në Maqedoninë e Veriut

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

Moti gjatë mëngjesit do të jetë i freskët, ndërkaq gjatë ditës me diell dhe i ngrohtë.

Temperatura minimale do të jetë në interval prej 4 deri 9 gradë celsius, ndërkaq maksimalja prej 27 deri 32 gradë celsius.

Në Shkup do të jetë moti me diell dhe i ngrohtë. Temeperatura minimale do të jetë jetë 7, kurse maksimalja do të arrijë deri në 31 gradë celsius.