410 raste të reja me Covid-19 në Maqedoni të Veriut
Sharr Travel

410 raste të reja me Covid-19 në Maqedoni të Veriut

Ministria e Shëndetësisë në Maqedoni të Veriut, njofton se gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 2674 teste të kryera nga të cilat 410 persona kanë rezultuar pozitiv me Covid-19.

Në Shkup-185, Kumanovë-13, Tetovë-10, Prilep-22, Manastir 31, Gostivar-1, Kavadar-14, Shtip-14, Veles-14, Ohër-15, Strumicë-15, Koçanë-10, dhe të tjera…

Ndërkohë nga Instituti i Shëndetit Publik njoftojnë për 290 pacientë të cilët janë shëruar dhe 11 të cilët kanë humbur betejën nga Covid-19.