Abazoviq të premten do të përballet me votën e mosbesimit
Rajoni dhe Bota

Abazoviq të premten do të përballet me votën e mosbesimit

RTK

Qeveria e Malit të Zi e drejtuar nga shqiptari Dritan Abazoviq të premten do të përballet me votën e mosbesimit.

Mocioni i mosbesimit ndaj qeverisë që drejton ai është thirrur pas marrëveshjes me Kishën Ortodokse Serbe.

Nisma për thirrjen e mocionit është e Partisë Demokratike Socialiste të presidentit Millo Gjukanoviq, mbështetur nga pesë parti.


A.R Katana
Kosovo Telecom
Golden Eagle