Momenti dramatik kur taksisti i shpëton për pak vdekjes

Momenti dramatik kur taksisti i shpëton për pak vdekjes

Kamera e makinës së një taksisti dëshmon për një moment rrëqethës kur taksisti shpëton për pak centimetra nga vdekja.

Ai është në lëvizje kur fillojnë dridhjet e tokës dhe vetëm pak sekonda më vonë një gur i madh bie në rrugë, vetëm pak centimetra nga makina e tij.  Gurë më të vegjël bien vazhdimisht, por arrin t’ju shmanget edhe atyre.Tërmeti që goditi 

Tërmeti që goditi Tajvanin la të plagosur 17 persona.