Tetë fotografitë që u bënë në një moment shumë të rrallë
   Kuriozitete

Tetë fotografitë që u bënë në një moment shumë të rrallë

Është mirë që njerëzit shpikën kamerën për të bërë foto të mrekullueshme, të jashtëzakonshme në momentin e duhur.

Dhe kjo do të bëjë që ato, përveçse për vetë protagonistët, do të shihen përsëri dhe përsëri edhe nga të tjerët.

Sigurisht në mënyrë që edhe ju të jeni pjesë e gjërave të rralla. /Telegrafi/

 


MË SHUME NGA    Kuriozitete