Stuhia e rërës xhirohet në qytetin e Teksasit

Stuhia e rërës xhirohet në qytetin e Teksasit

Në rrjetet sociale ka dalë një video që tregon se si një qytet i tërë zhduket në shtetin amerikan të Teksasit në një stuhi të rërës.

Video u bë më 5 qershor me dron dhe tregon se qyteti Coahoma në Teksas "ngulfatet" nga stuhia ranore.

"Aktivizova dronin sa më shpejt që munda dhe pastaj u ktheva në shtëpi para se era të forcohej", shkruan autori nën pamjet e botuara.