Në Gjakovë fillojnë disa projekte infrastrukturore
Sharr Travel

Në Gjakovë fillojnë disa projekte infrastrukturore

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj të hënën merr pjesë në fillimin e disa projekteve infrastrukturore në Gjakovë.

.

Autor: RTKlive


MË SHUME NGA Nacionale