Fillojnë punimet në zgjerimin hyrjes së rrugës N2 dhe urës në Veternik
Sharr Travel

Fillojnë punimet në zgjerimin hyrjes së rrugës N2 dhe urës në Veternik

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, sot merr pjesë në fillimin e punimeve për zgjerimin e rrugës nacionale N2, segmenti hyrja në qytetin e Prishtinës nga ana e Veternikut, bashkë me urën që i lidhë rrugët nacionale N2 dhe N25.2, me kyçjen e autostradës R7 “Ibrahim Rugova”.

.

Autor: RTKlive