Artisti që pikturon me anë të këpucve të futbollit

Artisti që pikturon me anë të këpucve të futbollit

Bou Bou është pseudonimi i artistit i cili pikturon me mjete të ndryshime.

Mirëpo këto “eksperimente” të tij po del që janë të jashtëzakonshme dhe shumë unike e po ashtu normalisht që edhe artistike.

Kësaj radhe artisti ka pikturuar një portret të futbollistit brazilian Neymar, e këtë e ka bërë me këmb dhe këpucë të futbollit.