Nisin punimet në nyjën rrugore që lidh tri fshatra në Ferizaj

Nisin punimet në nyjën rrugore që lidh tri fshatra në Ferizaj

Ka nisur punimet në nyjën rrugore që lidh fshatrat Burrnik, Greme e Gackë, të Ferizajt.

Këtë lajm e ka bërë të ditur kryetari i Ferizajt, Agim Aliu, i cili ka uruar banorët e kësaj ane.

Ky është postimi i plotë i Aliut në faqen zyrtare në Facebook:

Nisën punimet në njërën nga nyjet rrugore më perspektive për turizmin e zhvillimin ekonomik lokal në Ferizaj e më gjerë. Braktisja e fshatit dhe pamundësia për t’i shfrytëzuar resurset natyrore, nuk do të jetë më brengë e banorëve të fshatrave Burrnik, Greme e Gaçkë, pas lidhjes së tyre me rrugë sipas standardeve më të larta, për të vijuar me rregullimin e arteries kryesore turistike drejt Kashtanjevës. Bashkë, ndërtojmë veprat që trashëgohen ndër breza.