98 vjeçari hidhet me parashut

98 vjeçari hidhet me parashut

Veterani 98 vjeçar, Tom Rice e ka realizuar qëllimin e tij për t’u hedhur me parashut në këtë moshë.

Këtë hedhje ai e bërë për nderë të përkujtimeve për zbarkimin e forcave ajrore në shtator 1944, ai e ka përshkruar këtë hedhje si “perfekt” dhe tha  “Unë do ta bëj këtë deri sa të jem 100 vjeç”.

Hedhja gjatë ditës së enjte u bë nga qindra parashutistë dhe u bë për ta përkujtuar 75 vjetorin e operacionit Market Garden, që kishte ndodhur gjatë vitit 1944.