Muharremaj: Prioritet i yni është mirëmbajtja e mjedisit

Muharremaj: Prioritet i yni është mirëmbajtja e mjedisit

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, ka thënë se prioritet i tij mbetet mirëmbajtja e mjedisit.

Ai ka postua dy fotografi ku shihen punëtorët e higjienës duke pastruar mjediset në këtë qytet.“Prioritet i yni është mirëmbajtja e ambientit. Dhe, për këtë angazhimin e kemi çdo ditë. Bali Muharremaj”, ka shkruar ai në faqen e tij zyrtare në Facebook.