Delfini ngordh në mes të një performance në një park ujor

Delfini ngordh në mes të një performance në një park ujor

Një delfin në qytetin Varna ka qenë në fokusin e shumë njerzëve pasi që ka ngordhur gjatë një performance në një park ujor.

Kjo gjë kishte ndodhur në një shfaqje live andaj edhe kishte qenë cak i shumë kritikave.

Sipas një dëshmitari trupi i delfinit mund të shihej në pishinë mirëpo nga akuariumi ku ishte delfini e mohojnë se kishte ngordhur gjatë shfaqjes live dhe para fëmijëve.