Komuna e Rahovecit, njoftim për fermerët
Sharr Travel

Komuna e Rahovecit, njoftim për fermerët

Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural në komunën e Rahovecit, fton të gjithë fermerët e komunës që të aplikojnë për grante te vogla në Sektorin e Bletarisë.

Më shumë të dhëna lidhur me thirrjen mund të gjeni  duke hyrë në këtë vegëz:Thirrje per aplikim per perkrahhjen e fermereve me Koshere per Blete (Plotesim i Kontrates) .


MË SHUME NGA Nacionale