Nis asfaltimi i rrugicave dhe parkingjeve në Skenderaj

Nis asfaltimi i rrugicave dhe parkingjeve në Skenderaj

Kryetari i komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka njoftuar se sot filloi asfaltimi i rrugicave dhe parkingjeve brenda zonës urbane në qytet, ku tashmë banorët do të kenë qasje më të mirë dhe më moderne në këtë zonë urbanistike.

“E gëzofshin banorët e kësaj pjese”, ka shkruar Jashari në Facebook.